Zapraszamy na bezpłatne szkolenie
11.04.2024
Szanowni Państwo,
wychodząc naprzeciw oczekiwaniom rodziców, uczniów i nauczycieli serdecznie zapraszam Państwa na szkolenie, które odbędzie się dnia 29.04.2024r (poniedziałek) o godzinie 16.00 w sali konferencyjnej Zespołu Placówek Edukacyjnych w Olsztynie. Czas trwania szkolenia – 45 minut.
Tematem szkolenia będzie:
1. Żywność wysoko przetworzona i jej wpływ na zdrowie.
2. Walory odżywcze niskoprzetworzonych produktów pochodzenia zwierzęcego.
Szkolenie poprowadzą: dr hab. inż. Katarzyna Tkacz oraz dr hab. inż. Monika Modzelewska - Kapituła, prof. UWM Katedra Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa Wydział Nauki o ŻywnościUniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Po szkoleniu zainteresowani rodzice będą mieli możliwość odbycia konsultacji indywidualnej ze specjalistkami z zakresu psychodietetyki i neurologopedii (obszar wybiórczości pokarmowej)
Konsultantki:
mgr Agnieszka Tomkielska - psychodietetyk, psycholog
mgr Katarzyna Wawrzynkowska - oligofrenopedagog neurologopeda,
Wanda Agnieszka Jabłońska
Dyrektor Zespołu Placówek Edukacyjnych
w Olsztynie